> Početna > O nama

Tko smo mi?

Glavna djelatnost tvrtke TAKA je razvoj proizvoda u tekstilnom, osobito odjevnom businessu, usmjerena na B2B klijente. 

Uključuje sve faze od istraživanja trendova i tržišta, razvoja kolekcija i proizvoda, do organizacije proizvodnje u kooperaciji, te izvoza.

dizajn 

Poslovanje tvrtke je organizirano u tri glavne grane: 

1. Studio za design i razvoj kolekcija i proizvoda -  pri čemu Taka ima čvrstu i neraskidivu vezu s tvrtkom Element, koja je inicijator ideje razvoja proizvoda u regiji (odnedavno su Taka i Element podijelili poslovanje, na način da se Taka obraća B2B klijentima (usluge), a Element se bavi vlastitim brendovima (proizvodi).
2. Agencija za pripremu i organizaciju proizvodnje - pri čemu tvrtka Taka surađuje s brojnim domaćim proizvodnim tvrtkama (i onima u regiji) te ima namjeru značajno zapošljavati  njihove kapacitete kroz ugovaranje "full business" poslova.
3. Uvozno-izvozni, logističko-skladišni  i ostali administrativni poslovi - pri čemu se priprema i sustavno rješenje za kvalitetno upravljanje procesima

Ideja je, da tvrtka TAKA bude ONE STOP SHOP za B2B klijente u tekstilnom i odjevnom businessu, podjednako domaće i inozemne. Prateći svjetska kretanja u tekstilnom businessu i uvažavajući promjene koje se upravo događaju, osmislili smo mjesto na kojem Naručitelj može izraziti svoje potrebe, a cijeli tim djelatnika će ih nastojati ostvariti u zadanim ili dogovorenim okvirima.

U tvrtki TAKA, kao i u tvrtki Element, radi tim vrlo dobro obrazovanih stručnjaka iz svih područja, a osobito u  dizajnu odjeće, izradi krojeva i pripremi proizvodnje. Tvrtka ima i dobro razvijenu mrežu vanjskih suradnika iz raznih vezanih djelatnosti. Kompletan proces dizajna, razvoja i pripreme proizvodnje odvija se na sustavima TEX-DESIGN i  OPTITEX, uz neograničene mogućnosti kombiniranja i konverzija.
Stečeno znanje, višegodišnje iskustvo i težnja za daljnjim profesionalnim razvojem jamstvo su kvalitete usluge i uvjet daljnjeg razvoja tvrtke. 


NAJNOVIJE INFORMACIJE O PROMJENAMA BROJEVA TELEFONA


Poštovani posjetitelji!

Uslijed niza teških događaja vezanih uz našu tvrtku, u zadnje dvije godine uglavnom nas niste mogli dobiti na telefone, odnosno e-mailove objavljene u Kontaktima na našoj web-stranici. 
Toga smo jako svjesni i jedino što u ovom trenutku možemo učiniti jest - ispričati se! Zahvaljujemo vam na strpljenju!

Sada smo to ispravili, polako se oporavljamo i vraćamo u poslovnu normalu, s nadom da je najteže razdoblje iza nas.
Kao prvi korak, uredili smo stranicu Kontakti, kako bi vi - naši cijenjeni klijenti - napokon mogli stupiti s nama u kontakt, bilo putem telefona, bilo putem e-mailova. 

Također najavljujemo da uskoro krećemo s postupnim ažuriranjem sadržaja ovih stranica i novim uslugama koje smo za vas pripremili u razdoblju kada vam nismo bili dostupni.

O tome više - za koji dan!

Cijeli Taka tim je spreman za nove poslovne uzlete - pozivamo vas da i vi poletite s nama.

Veselimo se vašem javljanju!

Vaš Taka tim!

VAŽNO!!! OBAVIJEST O PROMJENI BROJEVA TELEFONA


Poštovani posjetitelji!

Neko vrijeme nas niste  mogli dobiti na telefone i e-mail-adrese u Kontaktima?
Znamo!!!
Ovim putem se ispričavamo zbog problema u komunikaciji uzrokovanih promjenom telefonskih i internet operatera tvrtke, što je trajalo malo dulje i bilo malo kompleksnije nego što se očekivalo.
Obavještavamo vas da su novi telefonski brojevi tvrtke te pročišćene e-mail adrese sada uredno ažurirani kroz naše Kontakte na ovim stranicama.
Veselimo se vašem javljanju!

Vaš Taka tim!

Traže se partneri na projektima i investitori !!!

S početkom ove godine, ušli smo u novu, razvojnu fazu i definirali smjer za slijedeće razdoblje.
Za to je ključni moment bio lansiranje ovih web-stranica, s jedinstvenim pristupom uslugama dizajna i razvoja kolekcija odjeće za potrebe raznih grupa klijenata.

Poslovanje smo usmjerili na B2B usluge - tj. rješavanje specifičnih problema naših poslovnih korisnika, kako bi oni kroz naše usluge i njihovu dodanu vrijednost ostvarili svoje ciljeve.

Rezultat toga su svakodnevni upiti, novi poslovi, novi projekti, inovacije...

Za suradnju na nizu projekata, kao i za podršku financiranju inovativnih rješenja tražimo partnere i investitore.

Zainteresirani? 
Javite se, saslušajte nas i procijenite svoj interes!

Blog
Linkedin
Banner4