> Početna > Razvoj proizvoda > Usluge dizajna i razvoja > C: Izrada prototipova i fitting modela

C: Izrada prototipova i fitting modela

Usluga izrade prototipova odnosi se isključivo na izradu nultog uzorka modela, odnosno, tzv. probe kroja. Ne može se naručiti kao samostalna usluga, već je uvijek vezana uz osnovnu konstrukciju. Pri tome, sašiveni uzorak nema niti komercijalnu niti konačnu tehnološku vrijednost, već samo za uvid u formu odjevnog predmeta. 
Rijetko kada se prototip radi u originalnoj tkanini i detaljima, već se koriste dostupni materijali koji podražavaju formu.

FITTING

Ovo je također usluga vezana isključivo uz osnovnu konstrukciju, a nadovezuje se na izradu prototipa. Fitting, ili proba pristajanja prototip modela, je jedna od ključnih faza razvojnog procesa u sferi definiranja pristajanja modela i njegove tehnološke obrade.                 

Prototip se oblači na lutku točno određenih dimenzija ili na osobu koja ima tražene tjelesne mjere. Pritom, razvojni i stručni tim zajedno s klijentom (ili svaki posebno) uočavaju i zapisuje detalje koje bi bilo potrebno izmijeniti kako bi model odgovarao zamislima, odnosno, ciljanoj tržišnoj niši. 

Po završenom fittingu, konstruktor i ostatak razvojnog tima provode dogovorene izmjene i pripremaju kroj i model za izradu originalnog uzorka. 


NAJNOVIJE INFORMACIJE O PROMJENAMA BROJEVA TELEFONA


Poštovani posjetitelji!

Uslijed niza teških događaja vezanih uz našu tvrtku, u zadnje dvije godine uglavnom nas niste mogli dobiti na telefone, odnosno e-mailove objavljene u Kontaktima na našoj web-stranici. 
Toga smo jako svjesni i jedino što u ovom trenutku možemo učiniti jest - ispričati se! Zahvaljujemo vam na strpljenju!

Sada smo to ispravili, polako se oporavljamo i vraćamo u poslovnu normalu, s nadom da je najteže razdoblje iza nas.
Kao prvi korak, uredili smo stranicu Kontakti, kako bi vi - naši cijenjeni klijenti - napokon mogli stupiti s nama u kontakt, bilo putem telefona, bilo putem e-mailova. 

Također najavljujemo da uskoro krećemo s postupnim ažuriranjem sadržaja ovih stranica i novim uslugama koje smo za vas pripremili u razdoblju kada vam nismo bili dostupni.

O tome više - za koji dan!

Cijeli Taka tim je spreman za nove poslovne uzlete - pozivamo vas da i vi poletite s nama.

Veselimo se vašem javljanju!

Vaš Taka tim!

VAŽNO!!! OBAVIJEST O PROMJENI BROJEVA TELEFONA


Poštovani posjetitelji!

Neko vrijeme nas niste  mogli dobiti na telefone i e-mail-adrese u Kontaktima?
Znamo!!!
Ovim putem se ispričavamo zbog problema u komunikaciji uzrokovanih promjenom telefonskih i internet operatera tvrtke, što je trajalo malo dulje i bilo malo kompleksnije nego što se očekivalo.
Obavještavamo vas da su novi telefonski brojevi tvrtke te pročišćene e-mail adrese sada uredno ažurirani kroz naše Kontakte na ovim stranicama.
Veselimo se vašem javljanju!

Vaš Taka tim!

Traže se partneri na projektima i investitori !!!

S početkom ove godine, ušli smo u novu, razvojnu fazu i definirali smjer za slijedeće razdoblje.
Za to je ključni moment bio lansiranje ovih web-stranica, s jedinstvenim pristupom uslugama dizajna i razvoja kolekcija odjeće za potrebe raznih grupa klijenata.

Poslovanje smo usmjerili na B2B usluge - tj. rješavanje specifičnih problema naših poslovnih korisnika, kako bi oni kroz naše usluge i njihovu dodanu vrijednost ostvarili svoje ciljeve.

Rezultat toga su svakodnevni upiti, novi poslovi, novi projekti, inovacije...

Za suradnju na nizu projekata, kao i za podršku financiranju inovativnih rješenja tražimo partnere i investitore.

Zainteresirani? 
Javite se, saslušajte nas i procijenite svoj interes!

Blog
Linkedin
Banner4